Ostali brzobrodski servisi

Flota Kapetan Luka se sastoji od katamarana sa sjedišnim kapacitetima između 300 i 445. Informacije u ovom poglavlju su osmišljene kako bi Vam pomogle prikupiti dodatne informacije za Vaš privatni charter. Molimo kontaktirajte nas kako bi razmotrili vašu rezervaciju. Veselimo se Vašem pozivu.

Posebna događanja

Molimo Vas da nas direktno kontaktirate kako bi dogovorili rezervaciju vašeg posebnog događaja. Naš je cilj osigurati da svaki putnik udobno i ugodno putuje Jadranu. Bez obzira na posebne prigode ili događaj, Kapetan Luka uvijek Vam nastoji pružiti idealan privatni charter dok istražujete Jadran.

Paketi

Molimo Vas da nas kontaktirate direktno kako bi se dogovorili o cijenama paketa. Veselimo se Vašem ukrcaju na brodove Kapetana Luke.

Naši klijenti

Naši klijenti i putnici su nam jako važni, samim tim smo usmjereni na pružanje najboljeg mogućeg iskustva svim putnicima bilo da su u prvom posjetu Jadranu ili su svakodnevni putnici. Kapetan Luka pruža obiteljsko i prijateljsko okruženje svojim putnicima.

Svi putnici koje se ukrcaju na Kapetan Luka obitelji,turisti,svakodnevni putnici,gosti,slavni gosti na svom privatnom charteru, gosti na VIP događajima,imaju jednu zajedničku osobinu-uživaju ploveći Jadranom u udobnosti Kapetan Luka.

Upiti

Jeste li zainteresirani da saznate više o rezerviranju Vašeg privatnog chartera? Molimo kontaktirajte nas kako bi razmotrili vašu rezervaciju. Imamo razne vrste brodova na raspolaganju, kao i ugostiteljske opcije kako bi najbolje odgovara vašim potrebama. Veselimo se Vašem pozivu.